Lag’monli qovurilgan tuxum

20 daqiqa pishirish vaqti

4 masalliqlar

7 tayyorlash bosqichlari

Ингридиенты

  • MAC caldo lag’moni 60 gr. — 1 qadoq
  • Pishloq
  • Tuxum
  • Bir stakan suv

Способ приготовления

1

Chuqur tubli qovuradigan idishda suvni qaynating.

2

Suv qaynagach, lag’monni suvning o’rtasiga joylashtiring.

3

Lag’mon yumshagandan keyin ziravorlar qo'shing.

4

Tuxum uchun lag’monning o’rtasida chuqurcha hosil qilib, bo’sh joy tayyorlang.

5

Tuxumni markazdagi chuqurchaga quyib, yonlariga esa pishloq bo'laklarini qo'ying.

6

Qopqoqni yopib, 2 daqiqa davomida past olovda dimlang.

7

Likopchalarga taomni solib, ko’katlar bilan bezating.